Kosmos


Akcionarsko društvo za proizvodnju, remont i trgovinu “Kosmos” a.d. Banja Luka

Kosmos” a.d. se bavi uz remont radarskih i raketnih sistema i raketa još i remontom sistema automatizacije, profesionalne elektronike različitih namjena, borbenih i neborbenih vozila, kao i širokog spektra elektroenergetskih uređaja i sistema.

Kosmos a.d. u svom pogonu elektroenergetike ima mogućnosti projektovanja, proizvodnje, remonta i ispitivanja elektronskih i elektroenergetskih uređaja i sistema. U okviru novih poslova radi se i remont i popravke protiveksploziono zaštićenih električnih uređaja i opreme kao i kompletan remont malih i srednjih vjetrogenatora. Stručni kadrovi uz poštovanje ISO procedura garantuju kvalitetno izvođenje poslova kako na terenu tako i u našem pogonu.

 

Mašinski pogon preduzeća nudi širok spektar usluga i izrade mašinskih proizvoda i dijelova od nacrta, preko grube i finalne mašinske obrade metala do farbanja u termo komori. Izrada auto-paleta za inostrane partnere je u sve većem obimu.

Galvanizacija metalnih pozicija i proizvoda (cinčanje, bruniranje, srebrenje…) je usluga koju pružamo kvalitetno sa dugogodišnjim iskustvom.

POGLEDAJTE VIDEO O USPJEŠNOM RESTRUKTUIRANJU PREDUZEĆA “KOSMOS” A.D. BANJA LUKA